Allt om hemstädning och flytt


Vädret i Lund kräver en effektiv Värmepump

Om du bor i Lund vet du hur vädret kan förändras fram och tillbaka mellan extrem kyla till extrem värme. Därför är det viktigt att ha en pålitlig lösning för att hålla din bostad varm och bekväm. Lösningen är att installera värmepump lund.

Att installera en värmepump i Lund är både en långsiktigt smart och miljövänlig investering. Med en bra värmepump kan du minska dina energikostnader betydligt. Dessutom fungerar de lika bra som kylning under sommarmånaderna, vilket är ett stort plus.

Men varför ska du just välja att installera en värmepump i Lund? Jo, för att det är både tids- och kostnadseffektivt. Oavsett om du har ett litet hem eller en stor fastighet, är vi den bästa partnern för att hjälpa dig med detta. Vi är proffs på värmepumpar och vi gör allt från installation till service och reparationer.

Att välja en värmepump innebär att du kan njuta av en stabil och behaglig inomhustemperatur året runt. Så vänta inte tills vintern är här, gör det smarta valet nu. Installera värmepump i Lund för att hålla dig varm hela vintern och sval hela sommaren.

Ta steget idag mot en bekvämare och mer energieffektiv morgondag. Ring oss nu för en konsultation och låt oss hjälpa dig att göra det bästa valet för din bostad och din plånbok.


Putsa, torka och damma 

Att hålla ordning i hemmet och att plocka undan för att det ska se rent och iordning ut gör vi nog alla, men att göra en ordentlig storstädning malmö är det kanske sällan man lägger tid på. Börja genom att plocka undan alla saker och få bort onödiga grejer som ligger och skräpar. Passa på att organisera lite och göra dig av med saker som du faktiskt inte behöver. 

Tänk på att alla ytor ska dammas och torkas. Missar du något så kommer det dammet att spridas och det kommer bli smutsigt och dammigt snabbare i ditt hem igen. Även att torka av alla lister. Golvlister, dörrkarmar och uttag. Alla ytor ska dammas. Du kan även passa på att torka ut alla hyllplan så att de är fräscha och rena. Sedan ska fönstren putsas, golven ska dammsugas och mattorna ska bli rena. Avsluta med att våt torka golven och ge ditt hem en fräsch och härlig doft. 


Håll ditt hem rent 

Det finns några små saker man kan göra i sitt hem för att underlätta att hålla det organiserat och för att det ska vara lättare att städa. A och o är förvaring. Att hitta rätt och smart förvaring för alla saker i hemmet gör att det blir lättare att plocka undan och att städning tyresö gå lättare och smidigare. 

-Rätt typ av garderober för rätt typ av kläder. Har du mycket skjortor och saker som behövs hängas så behöver du såklart garderober med mer yta som du kan hänga saker. Istället då för att skaffa en garderob med många hyllplan så fokusera på fler stänger stället så att du har koll på alla dina skjortor. 

-Rätt förvaring i hallen. Hallen kan ofta bli den plats där man samlar på sig saker och att saker och ting hamnar huller om buller. Har du mycket skor så införskaffa rätt typ av skohylla eller en fin byrå där du kan placera alla skor i för att få bort dom och för att lättare organisera. 

Håll ditt hem rent och fint genom att skaffa rätt förvaring.