Helgtips del 6

Idag är det fredag vilket höjer legitimiteten att gå på Systembolaget! Jag har mina helgtips för att det ska bli lite lättare att hitta i djungeln! Skippa en Sofiero och peta ner det här bland-packet!

Idag blir det en specialare, det blir inte två öl som normalt utan istället kör vi Brew Dog Mix! I paketet finns fyra stycken öl från skotska Brew Dog, det är Dead Pony Club, Libertine Black Ale, Jack Hammer och Cocoa Psyco. Jag ska nog själv plocka med mig ett paket hem och prova och vill däför tipsa om det. Det ska vara fyra stabila öl och det är kul att testa flera olika från samma bryggeri ibland!

Paketet kostar 99kr och bör finnas på de flesta systembolagen!

Länk till systembolaget

brewdog

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s