Öllivet i Thailand!

Om du följer mig på instagram har du koll på att jag just nu befinner mig i Thailand (om inte så följer du mig här http://www.instagram.com/alesmakaren). Det är anledningen till varför der är så lugnt här.

Öllivet här i Thailand är inte så intressant. Det hade jag räknat med. Eftersom att jag är här med familjen är det svårt att ta sig till Mikkeller  baren som hade varit härligt men det får bli någon annan gång. Istället hänvisas jag till det lilla utbud hotellet och matbutikerna erbjuder. Chang, Leo, Tiger och Singha. En liten liten del längtar hem till vårt goda utbud av öl. Men tills dess tar jag och njuter av god mat, sol och bad!

Vi hörs snart!

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s