Alesmith – Horny Devil

Riktigt grymma Alesmith’s Horny Devil kom nu bland de små partierna. Det är en ordentlig flaska på 75cl och när det står Alesmith som avsändare har jag såklart höga förväntningar. Ölen är av belgiskt slag och det ska bli kul att smaka av!

Utssende: Ljust guldaktig färg, vätskan är aningen molnig. Skummet Reser sig två fingrar högt, faller snabbt och lämnar just inga spår efter sig.

Doft: Stor doft av koriander och mjuka örtiga dofter följer efter. En del jäst och vitpeppar, en del kakiga smaker och mjukt och lent. Helt klart trevligt med dessa belgiska drag.

Styrka: 10%

Smak: Koriandern spelar förstafiol här och den belgiska jästen tar även den stor plats med sina kryddiga toner. Mjuk och len vätska och med pigga bubblor som känns frisk och fräsh. Lite ljust lantbröd, apelsin och aningar av skumbanan.

Eftersmak: Lång eftersmak med främst jästen och lite drag åt skumbanan

Betygsmotivering: Riktigt trevlig amerikans belgare och ni som följt bloggen ett tag vet att ja är förtjust i amerikanska belgare. Den här ölen känns välbalanserad och smakrig, perfekt att dela med åt minstone en vän med tanke på den höga alkoholhalten.

wpid-1413204350421.jpg

Flaskan var ett varuprov

(jag lånar bilden högst upp av craftbeer.se eftersom min bild har kommit bort)

wpid-img_20141023_113607.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s