Ett slag för alkoholfri öl!

Igår var jag på Systembolaget och hämtade ut mina flaskor Cassis från Brekeriet. När jag provade den ölen på Stockholm beer i höstas blev jag otroligt förtjust. Så jag köpte såklart de två flaskorna som var möjliga att boka vid webblanseringen.

wpid-20150212_160942.jpg

När jag var där så är det rätt trevligt att gå och kika på öl och jag blev såklart sugen på att ta en öl till maten. Men jag är inget stort fan av att dricka mitt i veckorna så jag plockade med mig två alkoholfria öl istället. Brew Dogs Nanny State & Mikkeller Drink’in the sun. Jag hade sedan tidigare inte provat någon av dessa två.

wpid-20150212_200810.jpg
Inget dåligt öl, men ingen favorit för min del.

Drink’in the sun var inte riktigt någon höjdare för mig men Nanny State var hur trevlig som helst. Stora fina humletoner och förvånansvärt fyllig och smakrik. Jag blev oerhört imponerad. Med det sagt ville jag slå ett kort men hårt slag för alkoholfri öl. Jag kommer framöver fortsätta plocka med mig lite alkoholfri öl – där snackar vi sessionöl ;).

wpid-20150212_175952.jpg
Brew Dogs Nanny State – kalasbra!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s