Lagunitas – Brown Shugga

Idag släpps den här flaskan lös på Systembolagets hyllor. Galatea står för importen och populära Lagunitas står för innehållet. Jag hoppas jag kan ge ett köpråd i recensionen!

wpid-20150214_190746.jpg
FIn öl och en bra reflektion i glaset!

Utseende: Vätskan är mahoganygrgad och vätskan glad. Skummet är cremefärgat och finurligt. Skummet ligger kvar länge och mycket rester lämnas efter det.

Styrka: 9%

Doft: Doften känns genast direkt på ett typiskt Lagunitasöl.  Sådär sällsynt god balans mellan det fruktiga och humlearomatiska och sötare maltiga . Knäck och rostad bröd får fint sällskap av passionsfrukt och lime. Enkla citrus toner som piggar upp den annars söta helheten.

Smak: Smaken fortsätter på den inspelade vägen med mjuka och knäckiga smaker där honungsmelon,  torkad frukt och citrus är närvarande. Otroligt mjukt öl och fylligt. Sirap, kola och karameller mjukar upp och ölet känns riktigt fylligt. Det enda som drar ner är en lite närvarande alkoholton som jag inte riktigt blir kompis med.

Eftersmak: Eftersmaken medellång och lämnar mjuka & söta avtryck.

Betygsmotivering: Trevligt öl som är lättdrucket (trots sina nästan 10%!) men som kanske inte riktigt sticker ut. Men det måste det kanske inte? Det räcker med att vara välsmakande.

Flaskan var ett varuprov

wpid-1413204350421.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s