All In Brewing – Lorem Ipsum

All In Brewing har många stängar på sin lyra, bland annat gör dom fantastisk öl, t.ex. Culebra & RLGK. De står även bakom importer, distrubition och festivaler. Här är en (inte riktigt längre) en nyhet. Jag har halvmissat den här recensionen. Men nu var det äntligen dags!

Utseende: Gul med drag av bärnsten. Vätskan är grumlig och det vita skummet faller snabbt i glaset men lämnar lite rester efter sig.

Doft: Humlepiggt med mycket ananas, mango, papaya och citrusfrukter. Fräsch och somrigt här utan att kännas för enkelt.

Styrka: 4,6%

Smak: Mycket citrus direkt vid smak sedan träder smaker av mango och passionsfrukt tillsammans med lite godistuggummi och lite stäva gröna bananer. Beskan breder sedan ut sig över min tunga och vill inte riktigt släppa taget. Munkänslan ger lite vass kolsyra och ölet känns lätt till kroppen. 

Eftersmak: Lång och lite sträv beska.

Betygsmotivering: Trevlig sessionöl. Mer sånt här till folket. För min del så tycker jag ölet blir lite för strävt, men samtidigt är det väldigt gott och fyllt med smak vilket är svårt att inte gilla. Gott öl som kanske inte riktigt lyfter. Trots det blir det ett bra betyg.

wpid-1415284879536.jpg

Annonser

2 reaktioner till “All In Brewing – Lorem Ipsum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s