Terrapin – Moo-Hoo Chocolate Milk Stout

En milk chocolate stout från Terrapin. Jag har druckit ett par öl från Georgiabaserade bryggeriet. Jag har dock inte recenserat någon så det här blir den första. Tanken med ölen är att den flörtar med chokladmjölk så både cocoa nibs, kakaoskal och laktos har används. Kan bli läckert.

Utseende: Kolsvart färg med ett tjockt skum som reser sig tre fingrar. Det är långlivat och lämnar en Det reser efter sig när det sakta faller.

wpid-downloadfile-29.jpeg

Styrka: 6%

Doft: Chokladbit och mjuk. Mycket kakao och pressokaffe, lite soja.

Smak: Smaken påminner om ett glas mjölk som har fått en skopa O’boy för lite. Chokladigt och lite sockrigt men som inte riktigt får den där goda smaken som mjölkchoklad har. Trots det finns chokladen där och även kallt kaffe. Rätt stor beska tar sig genom de andra starka intrycken. Aningen lätt munkänsla och mjuk fin kolsyra.
.
Eftersmak: Eftersmaken lämnar bittra inslag av choklad och kaffe.
Betygsmotivering: Inte riktigt så spännande som jag hade hoppats på. Jag hade önskat att både chokladen, mjölken och kaffesmaken hade varit lite mer tilltagen, då hade det blivit mer spännande. Det är gott men inte så mycket mer, inte för min del i alla fall. 

wpid-1428394988414.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s