Ett skepp kommer lastat

Inte riktigt ett skepp, men en lastbil. Jag och min kompis Niclas beställde i förra veckan öl igen. Vi beställde från Beergium eftersom vi var så nöjda förra gången (läs här).

Jag plockade ihop 24 öl och knappt en vecka senare var ölen hemma i köket. Dessvärre var det samma problem med Posten som sist. De skiter helt enkelt i att leverera ut paketet och tar det dagen efter istället. Sist stod det att paketet in gick att lämna ut, men min sambo var hemma hela dagen (mammaledig) och porttelefonen är kopplad till min mobiltelefon och så den vet jag att ingen hade använt. Istället fick jag åka till Postens terminal här i Örebro och själv hämta ut ölen. Nu stod det även igen att de hade försökt lämna ut paketet men att det inte gått, men de hade lämnat en lapp på mottagaradressen. Men ingen hade ringt på porttelefonen och inte heller var det någon lapp lämnad. Istället fick jag dagen efter hämta ut paketet på mitt Coop eftersom paketet vägde under 20kg. Jag tror inte att det är en slump att paketen inte har lämnats ut…

wpid-20150409_121845.jpg

wpid-20150409_121946.jpg

wpid-20150409_121756.jpg

Men åter till det roliga – paketets innehåll! Lite surt blev det såklart, bland annat två flaskor från Cantillon & Boon, riktigt trevligt. Sedan blev det hela 4 flaskor från Wild Beer vars betyg på Ratebeer kanske inte superimponerar, men en del lät så jäkla goda. Vi får se om jag blivit lurad eller inte. 

wpid-20150409_121922.jpg

Dock hade jag lite otur den här gången. Sist hade alla flaskor klarat sig men nu när jag hämtade ut det här paketet var kartongen blöt, smutsig och luktade öl. Det var en av de två flaskorna från De Halve Maans trippel som hade krossats. Posten fortsätter att imponera. Kartongen var helt intryckt i hörnet och personalen på Coop sa att den hade legat på sidan när de fått den. Gruff… Som tur var, var det bara en flaska som tagit steget till den andra sidan. Men 23 fina öl är nu inställda i skafferiet. Det är inte helt fel.

wpid-20150409_120407.jpg

wpid-20150409_120504.jpg

wpid-20150409_120644.jpg

Beergium lovade att ersätta med två flaskor vid nästa beställning vilket fungerar kalasbra för min del. Snabba svar därifrån så min rekommendation av företaget står kvar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s