Det blev ett besök på Hatten ändå

Förväntningarna har varit stora och byggts upp under en längre tid på sociala medier. Bilder har setts med arbetet bakom bygget och i helgen var det äntligen dags för Omnipollos hatt att slå upp portarna.

Kön var lång vid öppningen kl 12, men när jag och Niclas var där var det inga problem att komma in, men någon sittplats blev det inte. Det var ordentligt med folk där och kranarna gick varma – precis som pizzaugnen. 

Magic #90000 & Magic #411
Magic #90000 & Magic #411

Ölen gick att beställa i 20cl alternativt 30cl. Vi satsade på 20cl så vi kunde dricka många, snarare än mycket. Först ut var Magic #411 – Wild strawberry/ ruhbarb/ vanilla smoothie IPA, och Magic #90000 – Blueberry pecan/ almond/ vanilla smoothie. Två urläckra öl som minst sagt var lättdruckna. Innan vi ens visste ordet av var båda slut. Ja föredrog #411 av de här två.

Magic #3 & Bianca Mango Lassi
Magic #3 & Bianca Mango Lassi

Sedan blev det Magic #3 protein shake IIPA och Bianca Mango Lassi Gose. Lita på mig, deras Gose var helt underbar. Jag gillar stilen så jag var redan innan positivt inställd och jag fick mina förväntningar infriade. Superfräsht och supergott. det var min favorit, utöver kronjuvelen. Yellow… Belly… Sundae…  Helt magisk. Vi blev nästan religiösa där och då.

Utöver riktigt trevlig öl så är stället ursnyggt och genomtänkt. Till och med tallrikarna är små konstverk. Tyvärr blev det ingen pizza men det var å andra sidan inte heller sista besöket.

Tack för det Henok & Karl, lycka till!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s