Lågalkoholvecka!

Jag var på Ica Maxi idag och plockade med mig inte mindre än fem folköl jag inte hade provat tidigare. Superkul. Jag ska försöka recensera alla under veckan!

image

Annonser

5 reaktioner till “Lågalkoholvecka!

 1. Kul med lägre alkoholhalt mellan varven!

  Jag har testat två av dessa.

  Queen of Hops session-IPA är ett skämt som inte borde nämnas i samma mening som IPA egentligen. Det är en blaskig pale ale.

  Train Station däremot skäms inte för sig som session-IPA. Massivt humlad för att vara en folkis, men malten står väl inte i proportion till humlen, så det blir lite obalanserat. Dock en trevlig, besk törstsläckare för hopheads.

  Ser fram emot dina intryck av dessa, samt av de övriga flaskorna förstås!

  1. Hej, tack för din kommentar! Jag tycker också det är kul med mer lågalkoholöl. Jag håller helt med dig om Queen of hops, det är ett hån mot IPA som stil. Det finns inte en skugga av vad stilen borde vara. Kika in mitt inlägg som jag precis lade upp så får du lite hum om vad jag tyckte. Kul med Train Station, blir nog den ikväll förövrigt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s