Vilka är sommarölen du inte klarar dig utan?

Förra året lade jag upp en post med 10 riktigt bra sommaröl. Det blev väldigt populär och det var många som hittade in via diverse sökmotorer, eller ja, bara google. Som hade sökt efter sommaröl. Jag vill jättegärna höra vilka era favoritöl är som passa extra bra på sommaren, och nu när det kommet så mycket ny bra öl får ni gärna tipsa om nyheter!

wpid-20130606_140840.jpg

Annonser

7 reaktioner till “Vilka är sommarölen du inte klarar dig utan?

  1. Din lista var ju till stora delar riktigt bra, men förutom de du nämnde tycker jag att följande är värda att nämna som bra sommaröl (främst ljusa öl) Biere Nouvelle, Epic Armageddon IPA, De Molen Citra, Mikkeller K:rlek (allt beroende på hur årets släpp smakar givetvis), klassikern Sierra Nevada Pale Ale, Ballast Point Fathom IPL och tro det eller ej Falcon RAW som jag tycker är en lättdrucken ljus lager som jag väljer ifall industrilager ska inmundigas. Vad gäller veteöl så gillade jag Vlaamsche Zotten och för surölsfantasten är det Bockor Cuvee des Jacobins som gäller enligt mig. En riktigt, riktigt fin sipparöl för regniga, murriga kvällar framför brasan är Founders Imperial Stout som enligt mig är bästa Imp Stouten på Systemet just nu.

  2. Jag saknar Oppigårds Everyday, Buxton Axe Edge och Ugly Duck IPA Amarillo Citra men hoppar gärna över Saison, belgiskt och porter. Porter är en riktig vinteröl för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s