Ölsverige växer

Den svenska ölscenen växer och det gillar inte minst jag. I november berättade Beerbliotek att de utökar sin kapacitet från 180 000 liter till 800 000 liter – en stor ökning och idag berättade Poppels att de flyttar från Mölnlycke till Jonsered. De siktar på en årlig kapacitet på 1 000 000 liter, en ordentlig ökning från dagens 360 000 liter. Det är ett intyg på att bryggerier som producerar kvalitativ öl med hög lägsta nivå kan lyckas och växa. DET gillar jag. Nu hoppas jag bara att bryggerierna som utökar och skaffar ny utrustning fortsätter att hålla samma höga kvalitet!

Lycka till!

Läs hela meddelandet här Bilden tagen från poppels hemsida 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s