Evil Twin Molotov Lite

Jag ska erkänna att jag är lite nervös inför den här. På mitt instagramkonto lade jag upp en bild på mitt inköp där den här burken fanns med. Där blev jag uppmärksammad på att flera burkar hade varit defekta och påminde om en början till infektion. Flera höll med men det var även de som berättade att sin burk var bra. Hur ska det här gå. Jag tänker inte hälla upp allt ifall jag behöver gå tillbaka med innehållet.

Utseende: Färgen är gul och det vita skummet reser sig något finger högt. En del jästfällningar finns kvar i burken vilket gör vätskan aningen molnig.

Jästfällningar

Doft: Doften är bitvis fruktig, ananas, grapefrukt, lime och citrus. Doften är tyvärr lite dov och dammig vilken lär ha med åldern att göra. Som bekant är amerikanska humlestinn öl bäst färsk.

Smak: Lime och rivig röd grapefrukt, aningar av apelsinmarmelad och aprikos. Det finns en stor beska här som hör till, men eftersom tiden tär på humlen, men inte på beskan blir det lite obalanserat.

Eftersmak: Det lämnas en stor beska som inte vill släppa taget om min mun.

Betygsmotivering: Gott och rivigt precis som en dubbel-IPA ska vara. De tropiska inslagen är där och sitter rätt men tiden har gjort att ölen känner sig lite trött vilket är väldigt synd. Jag föredrar dock den här varianten till den vanliga Molotov Coctail som jag tycker är alldeles för obalanserad och besk. 

wpid-1424860421154.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s