Finöl på Svenska Hamburgerköket

Familjens semester i Stockholm rullar vidare och efter bland annat besök på Ölbryggan, Gröna Lund, glassutfykter och annat besökte vi Svenska Hamburgerköket. Det är känt för att göra goda burgare och ha ett gediget ölsortiment. Alla mina förväntningar infriades!

wpid-20150727_121849.jpg

Jag åt en Grosshandlaren – 180g nötkött, rökt sidfläsk och ost. Hur gott som helst! Ölutbudet var brett och kändes genomtänkt, kända insustrilager fanns det i form av bland annat Aguilar, vidare fanns det belgare, amerikaner, svenskar m.m. i form av pale ales, ipor, stout och porter. Ja det mesta fanns. Min dryck till brugaren blev den inte helt… dåliga Ballast Point Grapefruit Sculpin – jag menar wow! Efter det blev det en rätt ny öl från Omnipollo, deras Onda som var hur god som helst. Med god mat och öl är det ett hett tips från mig att besöka dem.

wpid-20150727_124854.jpg

Hitta hit!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s