Dagens köp

Ur dagens släpp blev det naturligt vis köp. Jag kunde inte ta mig ifrån jobbet idag så det blev beställningar. Min val föll på Omnipollos Yellow Belly – såklart! Jag hoppas också att budskapet går fram till alla som inhandlade den! Den tog slut nästan direkt på Systembolagets hemsida men den finns kvar i butiker så kika på Systembolagets hemsida om du är sugen på vart du kan hitta den. Om den inte finns på plats går det att beställa till ditt bolag om du pratar med personalen på plats. Sedan blev det To Øl (som jag förövrigt tycker är hur bra som helst) och deras Sur AmarilloPohjala Baltic Notorius India Pale Ale och sist och störts Lagunitas Gnarly Wine.

Jag har som vanligt höga förhoppningar, nu gäller det bara att vänta in att flaskorna kommer till mitt bolag. Jag ska prova (om jag hinner) S:t Eriks Peach IPL ikväll också! Hoppas den är lika god som den ”gamla” IPL:en

Annonser

4 reaktioner till “Dagens köp

  1. Jag var nere på mitt bolag och frågade om de kunde beställa hem Yellow Belly. De sa att det måste gå en vecka efter släppet innan en beställning från ett annat bolag kan ske. Är det en allmän policy eller är det något lokalt påfund?

      1. Man kan ju hoppas att det finns några kvar även det är tveksamt med tanke på vilket riv det varit efter dem. Jag kände inte till denna möjlighet till beställning mellan bolag. Kan vara bra att tänka på i framtiden om webblagret tar slut. Tack för tipset!

      2. Ja helt klart! Risk för att de går åt 🙂 Ibland går det ju inte att beställa på nätet så då får man gå till butiken och det är ju bra att det går 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s