Första provsmak

Jag har så svårt att hålla mig. Ikväll ska jag träffa min bryggarkompis, och andra goa vänner för att titta på lite Premier League. Det blir stor rivalitet oss bryggare emellan. Ett Arsenal-fan och en Liverpoolare. Jag har som sagt svårt att hålla mig och när jag kommer hem tänkte jag ställa en flaska av våra IPA på kylning. Den är knappt en vecka gammal men fasen, man måste ju se om det blivit någon kolsyra och hur det smakar – även om den är för ung. Bild kommer väl på instagram ikväll. Det kanske borde vara dags att ordna någon tävling där förresten?

wpid-img_20150819_230152.jpg

Här är ett skönt klipp på vår passionfrukts-Saison! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s