Idag fyller bloggen 2 år!

Idag var det två år sedan jag registrerade alesmakaren som blogg. Tiden går fort när man har roligt heter det och så är det verkligen! Jag lyxade till med en riktigt…. ful födelsedagsbild dagen till ära! Om man ska summera dessa två år så har jag haft väldigt kul, det har tagit mycket tid och jag har lärt mig massor och pratat med massa roliga personer.

337 inlägg har jag gjort under två år vilket är nästan ett inlägg varannan dag. Besökar antalet går stadigt uppåt vilket jag är så himla glad för. Första fem månaderna (2013) hittade, 3612 personer in på bloggen, första hela året (2014) Var besökarna 23 000, och med lite tur är den siffran slagen i år innan hösten gör sitt intåg. Jag är inte störst men jag tror och hoppas att jag bidrar med något bra, både här på bloggen, facebook och instagram för ölrörelsen. På tal om instagram är jag glad och tacksam för alla som skriver och frågar saker till mig. Det är kul att få hjälpa till och dela med mig av min kunskap och byta lite åsikter. Sådant växer man av!

Jag hoppas alla som besöker bloggen vill fortsätta läsa! Om Ni vill se mer, eller för den delen mindre av något så var inte rädd att kommentera eller maila förslag på vad som kan bli bättre.

Jag har inte lagt ut någon road map för de kommande två åren men jag skulle personligen vilja se mer fart och inlägg här. Kanske finns det någon ölbloggare som vill hjälpa till…?

Stort tack igen till alla er som läser!

Annonser

6 reaktioner till “Idag fyller bloggen 2 år!

  1. Tack för alla dina välformulerade recensioner och läckra bilder. Alltid ert nöje att gå in på bloggen.

    Men drygt 300 inlägg på två år blir väl ett inlägg var fjärde dag om inte mina mattekunskaper sviker mig.

      1. Såklart! En måndagsmorgon, den mentalt längsta veckodagen, blir 365 dagar 650 dagar och matten falerar. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s