Jag har köpt… malt!

Hösten kom över en natt kändes det som och i och med att vår IPA ser ut att blir rätt bra (den skall provas igen ikväll. Separat inlägg kommer) så har i alla fall jag ordentligt bryggsug. En brown ale ska det bli och förra årets variant blev väldigt god tycker jag även om den drog åt porterhållet då den blev lite mörk. En lite ljusare och lättare varian ska det bli och grunden kommer se ut såhär: Batchstorlek: 10l.

Utöver detta skall den få lite annat kul. Jag vill göra något Omnipollo-esqe. Typ: Bourbon / Vanilla / Pecan / Maprle Brown Ale. Vanilj och pecannötter känns 100%. Sedan får vi se om vi drar ut galenskaperna mer. Utöver roliga saker i ölen skall den humlas lätt med Galena har jag tänkt mig som jag har hemma. Receptet har fått sin grund men det skall kryddas också. Har någon gjort något liknande?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s