Beervideo / paket på Posten

Idag fick jag ett sånt där ur-bra mail. Jag har ett paket att hämta på Posten. Ni förstår, efter den lyckade beställningen hos BoxBeers så kommer jag köra ett abonemang med ölnördpåsen. Jag ska inte gå in allt för mycket på det nu utan jag kommer köra ett separat inlägg om innehåll och sånt.

Det för däremot mig in på en annan tanke. Jag gjorde en snabb unboxing-video på innehållet och jag funderar på att experimentera mer med video framöver. Att filma vid bryggningar, unboxingvideos och kanske någon recension. Finns det intresse för det eller känns det alldeles för kladdigt? För mig känns det rätt spännande och möjlighet att filma bra det har jag. Jag behöver bara lösa ljudfrågan på ett bra sätt. Men jag tror det kan vara sjyst om man får till lite roliga bryggerivideos. Jag gillar själv att titta på när det bryggs så kanske kan man bidra där?

Annonser

4 reaktioner till “Beervideo / paket på Posten

  1. Blev sjukt missnöjd med Ölnördpåsen. Blir till och med billigare om jag beställer flaskorna en och en via deras webbshop.
    Sista paketet jag fick var värt 260 kr i deras shop så efter det sade jag upp abonnemanget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s