Ølnørdkassen uthämtad

Ølnørdkassen från boxbeers hämtades ut igår på posten och paketet var helt och torrt vilket alltid är skönt att se. Väl hemma plockades lådan upp och innehållet inspekterades. Detta var i:

Från vänster till höger:

  • Ghost Brewing Dawn to Dusk – Dubbel IPA
  • Höganäs / High Nose Brew Twisted Twin – Dubbel IPA
  • De Halve Maan Straffe Hendrik Wild – Belgisk trippel med brett
  • Amager/ Grassroots Black Nitro – Svart IPA
  • To Øl Gose to Hollywood – Gose med apelsin
  • Westbrook Märtzen Bier (recenserad sedan tidigare)
  • To Øl Liquorice Confidence – Imperial Stout bryggd med  lakrits och chili
  • Mikkeller Crooked Moon – Dubbel IPA
Infobrev om alla öl i lådan.

Mest glad blev jag helt klart över Straffe Hendriks Wild som jag har letat efter sedan De Halve Maan annonserade på deras facebooksida att de hade en ny öl på gång. Det här var bryggeriet jag besökte när jag var i Brygge för två år sedan och det är något speciellt med att dricka öl på plats i bryggeriet. De kommer alltid ha en speciell plats hos mig. När jag har har beställt öl från utlandet har den varit slut alla gånger och hela tiden missat den precis. Se den gör mig jäkligt glad. VIdare var det bra öl i lådan, även om jag har druckit Twisted Twins, Black Nitro, Märtzen Bier och Crooked moon innan. Öl för ölnördad? Det måste jag säga att det var.

Är det någon som kör samma upplägg så är jag nyfiken på vad ni fick i era lådor, om det är samma eller om innehållet skiljer sig?

Annonser

En reaktion till “Ølnørdkassen uthämtad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s