Ingen med öl från Lagunitas på BrewDogs barer

Efter Heinekens köp av 50% i Lagunitas (ryktat pris $500m) gick James, medgrundare i BrewDog ut och sade på Twitter i förra veckan att de kommer sluta servera Lagunitas i sina barer. Det har pratats om vilka konsekvenser uppköpet kommer få. Detta är den första, och högst konkreta konsekvensen.

james

Annonser

2 reaktioner till “Ingen med öl från Lagunitas på BrewDogs barer

  1. Hyckleri måste jag säga. Brewdog som fortfarande leker rebeller och uppstickare fast de är största megakapitalisterna med barer världen över, egen tv-serie och brandade helikoptrar. Men peka finger på andra kan de göra. Dubbelmoralen sprutar ur James Watt’s öron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s