Jag fick en fisöl!

Aftonbladet rapporterade här om dagen om öl som doftade fis och smakade illa och idag fick även jag ta del av ölen. Min sambo köpte ett par lättöl från Pripps och idag tog jag en till lunchen och visst var det ett exemplar av den illaluktande ölen. Jag skulle beskriva doft och smak som en klassisk äggfis. Ingen höjdare med andra ord.

Mnä, det blev bubbelvatten till lunchen istället!

Är det någon annan som fått sig en fisöl av Carlsberg?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s