Stockholm Beer (and whisky) festival!

Ja för mig handlar Stockholm Beer & Whisky festival till 100% om öl. Ja gillar whisky, rom och andra spritsorter men när jag går på mässa är det öl jag är intresserad av. Att dricka starksprit är ingen höjdare för mig med tanke på att det ska smakas och funderas lite också.

Nu är allt klart för min del vad gäller Stockholm beer. Jag kommer vara där 2-3 oktober och kommer med andra ord inte kunna medverka på pressvisningen innan och inte heller presslunchen i år. Väldigt tråkigt, torsdagen är en väldigt trevlig och lite lugnare dag att promenera runt på mässgolvet.

Jag är riktigt laddad på att trilla runt där inne och ser ni mig (jag funderar på att ha alesmakaren-merch på mig där inne, men det kanske är löjligt?) säg hej vettja!

Är det något som jag inte ska missa, tipsa gärna, eller om Ni är utställare som vill berätta eller visa något speciellt dra iväg ett mail till alesmakaren[at]gmail.com så ser jag till att jag inte missar er!

Ölsvammel har fixat en utställarlista, kolla definitivt in den och varför inte bjuda honom på en öl också?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s