Var tog den lilla recensionen vägen? Amager / Oppigårds

Hum, det verkar som en recension har försvunnit. Det var den urgoda sammarbetsölen mellan Amager och Oppigårds – Building Bridges. Det här är den danksbrygda versionen av Brigde IPA som bryggdes hos Oppigårds i januari. Den var galet god det betyder såklart att jag hade höga förväntningar på den här också.

Min recension har helt försvunnit men bilderna har jag kvar. Jag kan kort säga att det var en typisk västkust-IPA med massa härliga tropiska smaker och jag älskar verkligen västkustarna som kör på en ljus maltbas och skippar den ibland kladdiga karamellmalten. Det tillåter verkligen humlen att spela både första och andrafiol.

Den kostar 46:90kr och det finns fortfarande några flaskor kvar att beställa. Det är ett hett tips!

wpid-1413204350421.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s