Stockholm beer & ny kamera

Idag drar Srockholm Beer & Whisky festival igång och tyvärr blir det ingen pressträff för mig i år då jag inte kan komma upp fören nästa helg. Men jag kommer superladdad då istället och hoppas att det finns kvar god öl! 😉

Idag är det också min födelsedag och jag fick precis det jag önskat mig, ny kamera och objektiv så bättre ölbilder kommer och framförallt ska jag fotografera livet ur mig på mässan. Jag ser fram emot det som tusan.

Jag har bara hunnit provköra den som hastigast på jobbet men det kan nog bli bra det här!

(och ja, jag har fotbollströjor hängandes på mitt kontor, haha!)

Annonser

3 reaktioner till “Stockholm beer & ny kamera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s