Ny avdelning med bara bilder

Hej!

Först och främst hoppas jag att alla som besökte öl & whiskymässan igår hade en bra dag med goda öl, och… jag är inte bitter… Men för att ha något att göra själv så har jag lagt upp en ny liten avdelning här på alesmakaren, den heter galleri och ni hittar den där uppe bredvid helgtips och kontakt. Eller här.

Där blir det bara bilder, inget tjafs eller recensioner, bara bilder. Där kommer jag lägga upp bilder jag är lite extra stolt över. Ibland innan de kommer upp i och med recensioner och ibland innan de kommer upp på instagram. För den som gillar att bläddra lite slött kan det vara trevligt. Om någon är fotokunnig (jag vet att många är det!) skriv gärna, maila alesmakaren[at]gmail.com eller kommentera med tips, kritik eller frågot.

Nu tänker jag höja bildkvaliten är på hemsidan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s