Förberedelser med vaniljen till vår brown ale

Vi bryggde en brown ale med pecannötter för snart en vecka sedan och den skall även få sig en omgång vanilj. En vaniljstång blev det som ska få gotta till sig i lite rom innan vi tillsätter det i jästanken. Det ska få gotta ihop sig med romen till imorgon tänkte jag, man bör säkert göra det längre men ett dygn räcker nog. Sedan blir det ner i jäshinken!

Såhär gjorde jag:

Ingredienser: Rom, Pampero Aniversario, jag tycker den är hur god som helst. Men alla verkar inte dela min smak. Jag tänker att det kommer passa rätt bra till vaniljen. 1st vaniljstång.

Dela vaniljstången i två delar

Skrapa ur det kladdiga inuti.

Dela upp stången.

Peta ner både det kladdiga och den urskrapade vaniljstången i röret den låg i. Tillsätt sedan rom så allt täcks.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s