Hemma igen

Nu ligger jag på soffan. Åter i Örebro efter två dagars mässande. Vilken otroligt bra mässa och vad mycket det finns.

Jag gjorde en del trevliga bekantskaper som jag ska gå in på mer under kommande veckan men 7 Fjell, Dykes och Beavertown för att nämna tre. Jag drack också en vecka gammal Stone ”Enjoy by”… Nämnde jag att den var bara en vecka gammal? Jodå. Nöjd är jag!

Vi hörs snart igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s