Snart helg!

Nu är det helg, för mig i alla fall Jag har varit hemma 34 minuter och jag har redan börjat planera min fredagsöl. En Old Numbskull barley wine från AleSmith funderar jag på. Inte själv såklart, jag delar med mig!

Enligt flaskan är den buteljerad 02/19/14 så ett år och åtta månader är den ungefär om jag inte är helt ute och cyklar. Ska bli… väldigt trevligt! Skriv på instagram eller facebook vad ni tar för fredagsöl!

Annonser

2 reaktioner till “Snart helg!

  1. För egen del ska jag och brorsan prova och dela på tre öl som vi väntat på tillfälle att smaka ihop: lagunitas gnarley wine, evil twins/artisans bible belt och averys uncle jacobs stout. Har inte smakat någon av dessa tidigare så det ska bli spännande! Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s