Sam Adams lanserar nitroburkar

Det är inte bara på humlefronten Samuel Adams ökar takten. Från och med början av 2016 kommer de även att lansera nitroburkar. För den som inte riktigt känner igen nitro så är det kväve. Det är kväve som används istället för kolsyra när du beställer en Guinness på fat på krogen, eller om du köper en Guinnessburk. Det ger ölen en väldigt mjuk munkänsla och ett tjockt härligt skum.

Sam Adams kommer lansera tre varianter att börja med, en white ale bryggd med apelsinskal och koriander, en IPA och en kaffestout.

Det verkar som Samuel Adams har bestämt sig för att var aktiva och inte reaktiva på den föränderliga ölmarknaden.

Bild från beerstreetjournal.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s