All In Beer Fest!

Helgen 6-7:e November genomförs Sveriges förmodligen coolaste ölhändelse. Det är All In som bjuder in till ölfestival i internationellt snitt. Mässan är mindre och mer intim med färre utställare, mindre besökare, mindre men desto slagkraftigare utbud. Om de stora mässorna är för ölälskare är den här mässan för ölnördar. Årets lista med deltagare är minst sagt stark. Det finns några bryggerier jag känner väl till och andra jag inte ens hört talas om.

Vad sägs om All In, Amager, Beerbliotek, Beavertown, Brekeriet, ja, jag kan fortsätta men jag sätter in listan nedan istället!

Jag är såklart väldigt nyfiken på de jag inte sett tidigare och hoppas att de levererar fin öl. Jag har såklart höga förväntningar. Förra året såg extremt lyckat ut och jag hoppas årets upplaga blir minst lika bra. Ni kan räkna med att det kommer bli mycket bilder från mässgolvet och vill ni säga hej, gör det! 🙂

Om du själv inte har köpt biljett så passa på innan det är för sent!

Biljetter

utställare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s