Evil Twin Brewing – Ich Bin Ein Berliner

I lådan med öl som var ölnördsabonemanget fanns bland annat den brasilianskbryggda Evil Twinölen Ich Bin Ein Berliner. En Berliner weisse som på sitt sätt var lite mer trogen stilens ursprung. I Tyskland serveras ofta en Berliner weisse med en skvätt fruktsirap. Så en grön Berliner weisse är inget ovanligt. När du köper en flaska får du dock sällan den med sirap men i den här har det från bryggeriet tillsatts en passionfruktssirap vilket jag tycker var kul.

Passionsfrukten slog verkligen igenom och den var lite sötare och fylligare än om den dricks ”rent”. Väldigt kul att den tropiskt bryggda ölen var så tydligt tropiskt! Lagom surt och lättdrucket. En god öl helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s