Premiär på youtube

Korka upp din finaste öl, luta dig tillbaka och titta på när jag packar upp lite öl. Nej, såklart inte. 

Jag fick hem öl i förra veckan som jag beställde och jag kände att jag ville packa upp dom och filma lite roligare än att bara visa ölen. Nu ska det sägas att jag skulle vilja göra en supersnygg produktion men jag har inte riktigt löst det med kamera och mikrofon. Dessutom väntade jag tills det att barnen sov så det skulle vara lugnt hemma vilket gör att det blir lite tråkigare ljus. Men jag kände att det var bättre att komma igång och köra än att bara fila på utformning. Resten får komma allt eftersom.

Tryck jättegärna på subscribe, tryck på gilla och allt sånt där så blir jag jätteglad. Maila gärna förslag på vad jag ska göra i kommande videor, om det är något speciellt som ska provas eller om du själv har något att bidra med, eller om du har lite sjysta tips. Vad det än kan vara så maila mig på alesmakaren[at]gmail.com Jag svarar på alla mail!

Första hälften

Andra hälften

Allt innehåll:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s