Succé får man väl kalla det!

Igår släppte jag lös två filmer på youtube. Jag har varit väldigt nervös – det är ju så otroligt utlämnande att sitta där själv. Inget tangentbord att gömma sig bakom. Men jag måste erkänna att jag är supernöjd med mottagandet. Mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig och hela 18 personer (baby steps!) valde att subscriba vilket gör att jag tror att det finns intresse för mer beer video framöver.

Tack som tusan till er som tittat och lite extra tack till er som redan subscribat och skrivit snälla saker!

Länk till kanal

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s