Recension Pliny The Elder

Igår vad det dags! Jag öppnade den mytomspunna Pliny The Elder! Kameran var med och jag testade att göra en videorecension istället för mina vanliga textrecensioner. Den var… minst sagt bra kan vi väl säga!

Jag gjorde en liten miss med focusen men jag hoppas ni har överseende med detta. Jag har inte riktigt satt mina inspelningsrutiner än, hehe!

Här kommer ni till min recension!

Är det här något som ni vill se mer av? Mer videorecensioner alltså? Det är kul att göra och pilla med men det tar ju en stund att bli klar. Men jag gör det gärna om det finns intresse? Feedback och tips mottages tacksamt. Det här med ölvideos är ju i sin linda så nu finns det stor möjlighet att ge tips!

Som vanligt subscriba, lajka, och kommentera gärna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s