Skäggprodukter för en bra sak

Carlsberg har i och med movember lanserat skäggprodukter gjorda med öl. Det är en mustachcreme, rakgel och aftershave. Alla produkter innehåller hela två dl öl. Alla intäkter från försäljningen kommer gå till The Movember Foundation som bland annat arbetar mot att uppmärksamma prostatacancer.

En bra grej från Carlsberg, och vill du själv lägga vantarna på produkterna finns de på: thirstforgreat.com och kommer också säljas på Royal Barbershop i Vasastan i Stockholm. En rolig produkt som dessutom gör en bra sak!

Annonser

En reaktion till “Skäggprodukter för en bra sak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s