Videorecension #2 Lagunitas Holiday Ale – Julöl

Så var det dags att börja prova lite julöl. Remmarlövs eminenta Red Slope var den första recensionen men den här drack jag faktiskt innan. Lagunitas har länge varit ett av mina favoritbryggerier. Otroligt hög lägsta nivå. Jag hoppas att Heinikens förvärv av 50% inte inverkar på innehållet!

Jag tog faktiskt och gjorde en videorecension på den här ölen. Det var en sån härlig höstdag så jag tog till vara på det fina ljuset. Det här med video är fortfarande nytt för mig så alla tips och feedback uppskattas! Glöm inte bort att du kan maila på alesmakaren[at]gmail.com om du inte vill kommentera här.

Och glöm inte att subscriba om du inte redan gör det, det vore kul att nå 50st idag! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s