Släpp, små partier November

Imorgon kommer det igen små partier. Det finns både fruktöl, suröl, svart och mörkt. Det saknas dock lite ljusare varianter så som pale ales och och den humligare storebrodern india pale ales. Den nästan klassiska Bötet Barley Wine kommer t.ex. och Alesmith med sin Decadence. En hel del gott finns det. Personligen blir det inget större köp då jag har en hel del hemma och ska på All In Beer Fest i helgen. Men någon flaska av Stones Bourbon Barrel – Aged Arrogant och kanske lite annat. Vi får se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s