[humor] Är vi såhär?

Jag har tidigare lagt upp lite grejer som jag tycker är roligt och kanske en fingervisare om hur vi ölnördar är. Del 1, och del 2.

Idag rensade jag lite på jobbdatorn och hittade ett par seriestrippar skrivna av Arne Frantzell, ett väldigt svenskt namn men jag hittar inte något om honom på nätet. Är det någon som vet något om honom? Märk även den svenska anknytningen i Närke Kulturbryggeri-t-shirten i en av stripparna.

Kul tycker jag, vad tycker ni?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s