Pizza på hatten

Hittade lite bilder som jag tänkte dela med mig av. Innan jag åkte hem från Stockholm beer så stannade jag på Omnipollos hatt och käkade en pizza och drack både mjöd och öl. Fatamorgana, vilken öl det är ändå! Wow! Jag är kanske inte riktigt såld på mjöd än men det det här var rätt gott ändå. Mysig personal och supergoda pizzor, som man blir mätt och nöjd av, och inte avskyr sig själv av när man ätit upp för det känns som att magen ska spricka. Det är bra det!

Annonser

6 reaktioner till “Pizza på hatten

 1. Älskar hatten!

  Läste förut, nånstans, att de inte fixat kylar ännu för att kunna erbjuda flasköl. När jag var där i helgen frågade jag dock om de skulle ha flaskor i framtiden och barpersonalen sa bestämt nej, och skrattade mer eller mindre åt påståendet.

  Jag gillar deras pizzor och deras fatlista gör ju ingen besviken men det hade väl knappast varit negativt med ett litet utbud av flasköl. Nåväl. Alltid lika trevligt att besöka Omnipollos Hatt. I helgen blev det Noa (Bourbon barrel aged), Magic 411, Ben och Zodiac 🙂

  1. Jasså gjorde dom? Ja några flarror behöver ju inte ta så mycket plats liksom. Jäkla fint med bourbon barrel aged. Blev det bra med fatlagringen? Jag är väldigt sugen på Ben! Fick inte tag på den på All In Beer Fest då den var slut. 🙂

 2. Jag tänker mig följande ekvation. Omnipollos Hatt + eget importtillstånd = jävligt bra och intressanta flaskor i kylskåpet. Right? 🙂 Nå ja, man får väl nöja sig med det trevliga utbudet av fat som redan finns. Mycket bra att det uppdateras kontinuerligt på hemsidan om man är nyfiken innan man drar dit.

  Jag har tyvärr inte druckit vanliga Noa, så kan inte jämföra. Men BA-versionen var ljuvlig. Sanslöst len!
  Ben var grym! En värdig lillebror till Mazarin, helt klart! 🙂

  1. Ja det vore ju drömmen! 🙂 Jaha då är det ju svårt att jämföra :p jag har druckit vanliga men inte BA versionen. Kul att höra ett Ben var bra. Den lär ju dyka upp lite överallt säkert 🙂

   1. Ja, förhoppningsvis dyker Ben upp på en hel del ställen 🙂
    Tycker för övrigt att det är märkligt att Omnipollo bara har två öl i standardsortimentet på SB. Efterfrågan borde väl vara stor? Öl som exempelvis Zodiak eller Mazarin tycker jag borde kunna kvala in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s