En film om öl med Stellan Skarsgård 1994

Systembolaget producerade 1994 en film tillsammans med Stellan Skarsgård som handlar om öl, hur den tillverkas, hur den kan paras ihop med öl och annat. Numer är det väl mest en kuriositet men kul är det. Gamla dokument är ofta kul när det handlar om ens egna intressen. Nu är den nästan 30 minuter lång men det går ju att klicka sig framåt snabbare om man vill det.

Vad tycker ni?

Annonser

3 reaktioner till “En film om öl med Stellan Skarsgård 1994

  1. Tittade på den här idag i slutet av 2018. Systembolaget lyckas verkligen i den här filmen ge en helhetsbild över ölet. Kan inte varit många i Sverige 1994 som drack Gueuze, men helt fantastiskt att stilarna lyfts. Imponerande! Kul! Klassiker! Perfekt film för någon som vill lära sig om öl, relevant än idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s