Fantastisk burgare på Ölrepubliken

Det fina med att ha en blogg och skiva av sig om sina upplevelser är att man får koll på sina egna tankar och tvingas tänka lite extra när man t.ex. dricker en öl. Vad doftar och smakar det egentligen? Det blir även en indirekt köp-guide. Bra produkter hyllas och de sämre i kanske det ges en avrådan över. Nu tänkte jag ta och hylla inte en produkt utan ett ställe.

Efter mitt besök på All In Beer Fest stannade jag på Ölrepubliken för att äta lite, det låg på lagom avstånd från stationen så det passade bra. Ett väldigt gediget utbud fanns på kran och även en hel del på flaska. Själv tog jag en Pizza Port Swami’s IPA som är riktigt stabil, och till det deras hamburgare.

Och jäklar vilken hanburgare det var. Det var länge sedan jag åt en så god pub-burgare. Bra jobbat och vällagat. Roligt värre och tack för det. Man ska inte glömma bort och berömma när något är bra så jag passar på här i efterhand.

Jag tog ingen bild på maten, trots att jag gärna tar kort på öl så har jag något där bak i skallen som säger ”nej, inga matbilder!”. Lite konstigt men men.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s