Uppladdning – Örebro Öl och Whisky

Det börjar verkligen dra ihop sig nu för Örebros egna ölfestival. Nu i helgen, närmare bestämt 27-28 november öppnar Conventum upp dörrarna. Förra året besöktes mässan av en herrans massa folk (kan det ha varit 5000?) och jag räknar med att intresset är minst, om inte ännu större i år. Jag har inte sett någon lista från Ölsvammel, det kommer nog men till dess kan du kika på alla utställare härUppdaterat: Listan är live

För mig som siktar på att testa öl vill jag se bra utställare i just ölsegmentet. Där hittar vi såklart jätten Galatea och andra större och bekanta importörer såsom Great Brands, Cask Sweden och A.S.T Wine.

Bland bryggerierna är det lite snålare. Jag saknar personligen de lite mer experimenterande och coola (om man nu ska använda det ordet) bryggerierna som t.ex. Brekeriet, Beerbliotek, Brewski (hum, är det något med bokstaven B?). Men jag gläds åt att t.ex. Nynäshamn och Höganäs är på plats. Man blir kanske lite bortskämt efer att ha varit på All in beer fest för ett par veckor sedan där berliner weisse serveras som smakar sura godisar, hehe.

Det brukar som alltid vara en mässa värd att besöka och du kommer garanterat hitta saker du inte druckit förut, och massa gamla favoriter. Oppigårds är ju där liksom!

Om du inte redan gjort det kan du skaffa biljetter här.

Annonser

En reaktion till “Uppladdning – Örebro Öl och Whisky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s