And the winners are!

Nu under kvällen har jag dragit vinnarna i min tävling tillsammans med Orrefors. Det blev instagramanvändarna craftbeerrebel, thylino och dannyriot. Det var ett ordentligt skrivande i den lilla dragningssidan jag använde. 155 olika tävlande var med vilket var superkul! Jag kommer försöka köra lite såna här grejer emellan åt. Jag hoppas ni uppskattar det!

2015-12-15 - 1Grattis till vinnarna, hoppas ni gillar glasen! 🙂

Dragningen kan skådas här nere:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s