We’re going to Miami!

I början av februari kommer jag åka ett par dagar till Miami, utöver aligatorspaning och strandhäng kommer jag bege mig mot craft beer-barer och bottleshops! Resan blir med jobbet så jag kommer själv inte kunna styra över tiden till 100% men jag gissar att det kommer finnas luckor över till mitt stora intresse!

Är det någon som har varit i The Sunshine State? Vilka barer och bottleshops får man inte missa!?

Annonser

6 reaktioner till “We’re going to Miami!

  1. Ja rapport kommer! 😀 Jag har några ställen jag vill hinna med, om jag hinner med ett av de så blir jag nöjd. Måste bara ladda med bubbelplast så jag får med mig lite hem! 😉

 1. Var i Miami för ganska precis ett år sedan, besökte då Abbey Brewing Co som var ett riktigt trevligt ställe. De hade en ”beer flight” där man kunde prova sex av deras egna öl och på det en gedigen lista flasköl. Det man möjligtvis kan ifrågasätta är hur mycket de säljer, de hade till exempel oktoberfestöl på fat i slutet på januari. Å andra sidan så kändes det fortfarande fräscht och det är definitivt ett ställe som jag rekommenderar att besöka om du är ute på Miami Beach.

  Boxelder är annars väl värt (rentav ”ett måste”) att besöka, kombinerat taproom och försäljning av flaskor att ta med till rimliga priser. Även matkedjan Whole Foods har ett bra utbud av öl.

  I Wynwood hittar du Kush. I närheten finns också Wynwood Brewing Company. Jag hann inte dit men en god vän talar väldigt varmt om båda ställena.

  1. Wynwood verkar vara ett måste-område! Vi ska bo på Miami beach och det ska finnas ett Total Wine där som verkar vara rätt bra! Och så hoppas jag att jag får prova lite J. Wakefield! 🙂

 2. Kan inte förstå hur jag missade Total Wine and More när jag var i Miami Beach. Jag har varit på Total Wine and More i Los Angeles många gånger under den tid jag bodde där. TWaM rekommenderas varmt, rent generellt ett stort utbud naturligtvis med fokus på amerikansk öl men jag kunde exempelvis också köpa Oppigårds Winter Ale där.

  Åtminstone min ”hemmabutik” erbjöd också att man kunde styckplocka ihop egna sexpack vilket också kan vara en fördel om du vill skeppa hem ett gäng öl till Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s