Äntligen små partier igen!

Äntligen var det dags för lite nya små partier på vårt Systembolag!

Det är inte det största släppet, men 16st olika flaskor finns det att köpa. Jag kan varmt rekomendera båda Amagers släpp, och 7 Fjell är inte så tokiga heller!

Källa

Annonser

2 reaktioner till “Äntligen små partier igen!

  1. Hade varit kanon för oss som bor lite på landsbygden om du kunde ta med vilka bolag där ölen kommer säljas, T5-T7, så man slipper söka upp varje öl på bolagets hemsida för att kolla 🙂

    1. Hej! Jag tror det skulle bli alldeles för mycket jobb för mig att titta upp alla Sveriges bolag än att enstaka personer tittar på sitt egna 🙂 källan jag tar släppen från har inte med t5 och t7 så det blir svårt att göra det manuellt. kika här: http://www.portersteken.se/2013/09/fran-t5-8-till-niva-i-vi-hur.html?m=1 om du vill veta mer om beteckningar. Personligen så beställer jag ändå det mesta till mitt bolag då jag sällan kommer ifrån jobbet längre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s