Amager / Arizona Wilderness – Arizona Beast

Det är dags för första recensionen av januarisläppet. Jag hade egentligen tänkt lägga upp den här under veckan men nu blev det som det blev. Jag ville lägga upp den här omedelbart, och när du har läst kanske du förstår varför. Väl mött!

Utseende: Ölet är ljust till färgen och något ”hazy” till utseendet. Skummet är vitt och reser sig drygt ett finger högt.

Styrka: 7%

Doft: Vi kan väl börja här: Amager är humlekungar om du frågar mig. Apelsinmarmelad, riviga limefrukter och ananas. Det är så jäkla tropiskt åt det där fantastiska amerikanska hållet. Doften är i världsklass.

Smak: Herregud. Det här är så jäkla bra, jag vet knappt var jag ska börja. Massa tropiska frukter, och precis som doften finns det massa lime och ananas och som drar åt lite sötare apelsinmarmelad. Men här hittar du även tallkoda, sirap och sen bara pang! En rejäl jäkla beska som slänger ner dig på golvet. Man blir däckad. Det här är grymt. Jag upplever ölet som rätt torrt vilket ger humlen ytterligare en liten push och med den fina munkänslan är det grymt.

Eftersmak: Eftersmaken är lång och den där aggressiva beskan vill inte släppa taget om mina smaklökar.  

Betygsmotivering: Jag ska hålla det här riktigt kort. Världsklass.

wpid-1413396613540.jpg

 

Annonser

3 reaktioner till “Amager / Arizona Wilderness – Arizona Beast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s