U.S beer haul!

Jag fick med mig ett bra gäng med öl från USA. Resväskan blev ordentligt full och bara en lite flaska fick för sig att läcka. Så jag fick provsmaka en redan första kvällen efter hemkomsten. Det var New Belgiums Citradelic som hade pyst lite i väskan. Men det var fortfarande bra drag i kolsyran när den väl landade i ölen.

Det Total Wine & More som jag besökte var väldigt stort och man kan lugnt säga att även om Systembolaget är bra, så har det inte en suck mot Total Wine, ett helt otroligt utbud med något för alla. Sprit, drinkar, cigarrer, bartillebehör, vin, öl, glas från bryggerier, beer pong. Ja allt som hade med alkohol att göra.

Jag hittade inga vita valar så att säga, men fann ändå väldigt mycket gott. Vad sägs som en 10 dagar gammal Jail Alai från Cigar City, eller en 7 veckor gammal Six Point Resin, med svenska mått är det sjukt bra skulle jag säga. Det var främst humlig öl jag satsade på eftersom det är svårt att få tag på färska sådana öl här i Sverige, det fanns mycket god mörk öl, men jag är inte så sugen på stouts och porters just nu generellt.

Här kommer alla mina inköp:

2016-02-09 - 3

Kylar fyllda med öl:

En av sex likadana gångar med hantverksöl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s