Grymt hemmabryggt! Stefan Thylin

Emellan åt får jag öl från hemmabryggare runt om i Sverige. Stefan Thylin är en av dom jag får prova öl av. Det här må bli ett kort inlägg men jag kände att jag ändå ville skicka lite extra varma öltankar åt hans håll.

New England Styled IPA är den nya västkusts-IPA:n får man väl säga. Kort om stilen är det en humledriven IPA där beskan inte är fokus utan snarare arom och den ska vara ”juicy” och ofiltrerad. Grumlig tjock och åt det ljusare hållet. Tänk ofiltrerad ananasjuice. Heady Topper är en sådan öl t.ex.

2016-02-16 - 1

Åter till Stefan, han har med sin Cloudy with a chance of hoppyness gjort en helt grym öl. Den är bland det bästa hemmabryggt jag druckit. Stilsäkert, humlearomatisk, lättdrucket och framförallt GOTT!

2016-02-25 - 1

Bra jobbat!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s